

2025 National P&T Competition Finals Tuesday, April 1 Room 350 D–F

Time	Event	Duration
10:00 am - 10:05 am	Welcome	5 min
10:05 ам – 10:35 ам	Team Presentation University of Pittsburgh School of Pharmacy	30 min
10:35 ам – 10:40 ам	[team changeover]	5 min
10:40 ам – 11:10 ам	Team Presentation University of Illinois at Chicago Herbert M. and Carol H. Retzky College of Pharmacy	30 min
11:10 ам – 11:15 ам	[team changeover]	5 min
11:15 ам – 11:45 ам	Team Presentation Thomas Jefferson University Jefferson College of Pharmacy	30 min
11:45 ам – 11:50 ам	[team changeover]	5 min
11:50 ам – 12:20 рм	Team Presentation University of Connecticut School of Pharmacy	30 min
12:20 рм – 12:25 рм	[team changeover]	5 min
12:25 рм – 12:55 рм	Team Presentation University of Washington School of Pharmacy	30 min
12:55 рм	Wrap-up	5 min
1:00 pm	Adjourn	

1st, 2nd & 3rd place recipients will be announced during P&T Reception on Tuesday, 3pm-4pm CDT in Room 350 D-F.



Genentech, a member of the Roche Group, is the Executive Sponsor of the National Student Pharmacist P&T Competition. AMCP Foundation thanks Genentech for its generous support of pharmacists and the managed care pharmacy profession.

AMCP Foundation and AMCP thank partners **Pfizer, Inc.** and **FormularyDecisions**[®] for facilitating the use of the VELSIPITY[™] (etrasimod) eDossier for this competition.